Læge Annemette Als
Brugeroprettelse

E-PORTALEN ER LUKKET FRA FREDAG 10.07.2020 KL. 16.00 TIL FREDAG 31.07.2019 KL. 16.00.

pga. sommerferielukket. Der henvises til Praktisk Info, Ferie og Lukkedage vedr. vikarer i anførte periode. 

 

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for CPR-nummer boksen.

 

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mailadresse, da vi bruger denne mailadresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

 

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

 

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig, og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (dét du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).

 

Når det er første gang, du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen. Du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid, såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.

Mht. oprettelse af børn:

Børn under 15 år og som jo ikke har NEM-id endnu, er vi nødt til at aktivere manuelt her i klinikken, og det kræver også, at vi får oplyst en mail-adresse, da vi ellers ikke kan aktivere denne funktion.

N.B.: Det er vigtigt, at du ved forespørgsel og/eller booking på barn/børn også har oprettet disse som bruger og anvender deres brugerprofil til ovennævnte.

Det er i øvrigt ikke til alle typer undersøgelser, du kan booke tid via E-portalen.